När är mankini rätt?

Jag skulle vilja säga – oftare än man kan tro.

Tänk svensexa, tänk den drabbade endast iförd en neongrön mankini – massakrerad med paintbollkulor i allehand färger – kan det bli bättre? Knappast.

Besöka simhallen, simma några längder, skvätta vatten på några snoriga ungar. Tråkigt. Springa upp på 3-metaren, göra några väl utvalda obscena och sedan länge intränade höftrörelser för att toppa med bomben i motionsbanan, iförd – just det – en mankini. Mycket roligare! Hur vill du vara? Grå och tråkig, eller en färgglad inspirerande blivande stjärna med paketet på rätt ställe?

Första dejten – vill du göra intryck? Lite nervöst och trevande till en början, middagen blev bra, flaskan med rödtjut är uppdrucken. Tänk att ni kommer till en fas när kläderna börjar åka av… och fram tittar en sammetslen rosa mankini som döljer det heligaste du har. Vackert!

Fortfarande inte övertygad om att en mankini kommer att göra dig till festens odiskutable mittpunkt? Ok, på funstuffstore.se så hittar du istället ett gäng med andra typer av maskeradkläder till den där festen (där mankinin kanske ändå inte passade)…